silhouette

SilproXs Succesverhalen

 

Het vervolg van Tamara..
Inmiddels is het alweer 2 jaar geleden dat Tamara 65 kilo is afgevallen. Ze verteld hoe het nu met haar gaat..      

Het vervolg van een hele blijde Tamara. Bijna drie jaar geleden ben ik gestart met het SilproXs proteïne dieet bij Silhouette en al twee jaar ben ik blij met de nieuwe verpakking van mijzelf. Nog steeds krijg ik veel reacties van mensen die ik lang niet gezien heb, maar ook van mensen die dachten ‘we zullen wel eens zien of ze het zo houdt’.

Ja dus!!!

Twee jaar ben ik nu stabiel, en dat gaat prima. Natuurlijk zegt de weegschaal niet elke week exact het zelfde, maar ik blijf stabiel. Er wordt daarbij ook regelmatig gevraagd, ‘ben je nu nog steeds bezig‘? Dan is mijn vraag, ‘bezig waarmee’? Ik eet gezond en dat is nu mijn levensstijl. Ik blijf regelmatig bij Silhouette komen en dat vind ik prettig. Toch een stok achter de deur, daar voel ik me fijn bij. Ik haal ook wel de producten van SilproXs, want allereerst zijn ze lekker, maar ook heel gemakkelijk. In mijn drukke baan en leven ben ik niet altijd in de gelegenheid om rustig te eten en altijd te eten wat ik zelf graag zou willen, dan vind ik het heel fijn om iets te kunnen vervangen.

Over mijn lichaam na het verlies van 65 kilo ben ik ook heel tevreden. Dit zeker door het gebruik van de Starvac. Door deze behandeling krijg je een diepe bindweefselbehandeling. Mede daardoor heb ik geen last van overhangend vel etc. Ik heb nu recentelijk weer een onderhoudsbehandeling / kuurtje van de Starvac gedaan.

Ik kan iedereen aanraden, als je gemotiveerd bent om gewicht te verliezen en je een gezonde leefstijl wilt, ga voor deze methode. Maar doe het pas als je er echt voor wil gaan, het werkt super als je het in je hoofd ook op orde hebt.

Heel veel succes

 

 

 

 

 

Het verhaal van Anita

   

Door een erg moeilijke tijd in mijn leven was ik in 1,5 jaar tijd 23 kilo aangekomen. Ik had al meerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar het leek of niets me kon motiveren. Totdat ik in de krant de advertentie van SilproXS las. Ook had ik over de goede resultaten van het dieet gehoord. Zou SilproXs mij dan kunnen helpen?

Midden december 2015 heb ik een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Valerie viel gelijk met de deur in huis. Zonder dat ik op de weegschaal had gestaan zei ze “ik denk -25 kilo”… Oeps dat kwam aan, dat zou me nooit lukken dacht ik! Tijdens de intake werd alles goed uitgelegd, ook over de kosten was ze eerlijk. Het is niet goedkoop, maar het ging wel om mijn gezondheid. 2016 zou mijn jaar worden!

Ik ben 4 januari begonnen met fase 1. De eerste week was ik grieperig en smaakte eigenlijk niets. Dat gaat wat worden dacht ik nog bij mezelf. Ik had geen honger, maar kwam dat door de griep of de proteïne producten? De tweede week ben ik al over gegaan naar fase 2 en smaakte alles goed. De muesli, crackers, shake ’s, ik vond alles lekker. Daar was ik erg blij mee, want zo kon ik voldoende afwisselen. Ook het roerbakken met vlees of vis smaakte goed. En, ik had echt GEEN honger! Wat een heerlijk gevoel, geen honger en afvallen met lekkere producten en genoeg eet momenten op een dag. Het afvallen ging niet met heel veel kilo’s tegelijk per week, maar elke week zo’n 1,5 kilo. Na 10 weken was ik dus zo’n 15 kilo kwijt en daar was ik al heel erg blij mee. Maar Valerie stimuleerde mij om door te gaan, daar ben ik haar erg dankbaar voor. Na 22 weken was ik 25 kilo afgevallen, en ben ik met het afbouwen begonnen. Heel rustig aan, om zo goed aan mijn nieuwe eetpatroon te wennen. Trouwens, de koekjes die je in fase 4 mag eten zijn echt een ware traktatie.

Op dit moment, na 26 weken ben ik 27,5 kilo afgevallen en voel mij super! Ik vind het weer leuk om kleding te kopen, als ik mezelf in een etalage ruit weerspiegeld zie ben ik trots op mezelf in plaats dat ik walg van mezelf. Ik durf mijn lichaam weer zonder schaamte te laten zien en heb meer zelfvertrouwen! Natuurlijk weet ik dat ik moet blijven opletten om in de toekomst op gewicht te blijven. De meeste mensen zeggen “ het moeilijkste komt nog, op gewicht blijven!”

Ik blijf me dan ook wegen bij Silhouette. Deze service bieden ze gratis aan, dus ik ben gek als ik er geen gebruik van maak. Dan heb ik mooi een stok achter de deur. Valerie, Monica en Ernest ontzettend bedankt voor jullie hulp, lieve woorden en gastvrijheid!

Anita

 

Het verhaal van Tamara

 
 

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Tamara van den Breemen, 38 jaar, getrouwd met Marcel en trotse moeder van 2 leuke zoons. Ik ben al jaren (morbide) obese. Vanaf het moment dat ik ben gaan samen wonen, 20 jaar geleden, ben ik elk jaar weer wat zwaarder geworden. Ik ben wel eens gaan lijnen met bijv. Sonja Bakker of “weet hoe je eet”, en daar viel ik op zich best goed mee af, maar ik vond het ook wel “lijden”. Op het moment dat ik ermee stopte viel ik weer in oude gewoontes en patronen. En kwam dus net zo hard weer aan. Ik ben een zoetekauw, bourgondiër en geniet van diverse likeurtjes. Al met al betekende het dat ik elk jaar weer wat zwaarder geworden was. Fysieke klachten had ik (nog) niet, en ik merkte niet dat ik door mijn gewicht beperkt was in mijn dagelijks leven. Nadat ik een aantal succesverhalen om mij heen gezien had, ging ik het programma van Silhouette voor mezelf overwegen. Hier heb ik wel een tijdje over gedaan, de hoeveelheid kilo’s die ik kwijt wilde raken was nogal veel, en dit betekende dus ook een lange tijd het programma volgen. Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt voor de zomer van 2014, en heb mij goed laten informeren en een plan opgesteld.

Na de zomer ben ik gestart, en ook mij lukte het om goede resultaten te boeken met dit programma. Ik werd steeds gemotiveerder en zag de kilo’s eraf vliegen. De behandelingen met de starvac waren ook onderdeel van mijn afvaltraject en daar ben ik blij om. Ik ben nu een jaar na dato 60 kilo lichter. Mijn huid is natuurlijk wel wat slapper, maar ik heb dankzij de starvac behandelingen geen overtollig “hang vel”. Ik voel me super goed, ik ben energieker, ik beweeg meer en makkelijker. Ik ben niet het “sportschooltype”, maar haal mijn beweging uit fietsen naar mijn werk (in plaats van altijd de auto), traplopen op mijn werk (in plaats van altijd de lift), wandelen met vriendinnen. Ik merk dat deze dingen nu veel makkelijker gaan dan hiervoor, het kost mij geen moeite.

Doordat ik nu een jaar dit traject gevolgd heb, heb ik veel nieuwe (eet) gewoonten, en kan mij ook niet voorstellen dat ik deze los zou laten. En ja ik geniet van het leven, van het eten. En ook geniet ik enorm van shoppen. Mijn kledingmaat 52/54 heb ik ingeruild voor maat 42. Ook de activiteiten met mijn kinderen zijn anders, ik kan aan meer dingen mee doen, een sprintje trekken, en in attracties heb ik nu ruimte over, in plaats van de vraag, past het wel?

Ik snap oprecht niet dat ik het zover heb laten komen, maar ben blij dat ik aangeland ben bij Silhouette. De begeleiding is belangrijk, en dat doen Valerie en Monica super goed. De producten die ik gebruik zijn lekker, en echt geen “lijden”.

Tamara 

 

 « Terug naar het overzicht

FysieQ voorheen Silhouette Health & Beauty

Het Zwanevlot 323
7206 CS ZUTPHEN

Tel: 0575-544680
routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00 uur
Dinsdag 08.00 - 20.00 uur
Woensdag 08.00 - 21.00 uur
Donderdag 08.00 - 20.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur

Wij zijn aangesloten bij: