silhouette

Bindweefselmassage gezicht

Bindweefselmassage gezicht met vacuüm

Deze stevige anti-aging gezichtsmassage richt zich op de dieper gelegen huidlagen. Hierdoor worden de doorbloeding, huidvernieuwing en aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het uitgangspunt van deze massage is om het bindweefsel los te maken en te verstevigen. Naarmate je ouder wordt kan je bindweefsel namelijk op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor je er jaren ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent.

Een bindweefselmassage is geschikt voor;

•   Verstevigen van de huid

•   Vale en vermoeide huid

•   Huidveroudering te vertragen

Wat houdt de behandeling in?

Tijdens een bindweefselmassage masseren we door middel van een vacuümapparaat het gezicht op de dieper gelegen huidlagen. Hierdoor komt er een mechanische prikkel vrij die het bindweefsel in de huid als het ware wakkerschut en verstevigt. Ook wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine worden geactiveerd. Deze massage heeft zo een huid verbeterend effect en helpt bij het verminderen van rimpels en zal er voor zorgen dat de huid er jonger en strakker uit zal zien. Al door één behandeling, wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd.

Resultaat?

De bindweefselmassage heeft een liftend effect. Na de bindweefselmassage zie en voel je meteen dat de huid steviger aanvoelt en er gezonder uit ziet. Er zit weer volume in het gezicht.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Om een gezonde en stevige huid te behouden adviseren wij 6 behandelingen in kuurverband (1x per week) en eens in de 5 weken een behandeling om de resultaten te behouden.

Voor het ultieme resultaat combineert u deze behandeling met onze  L300 Lymfobiony of Microdermabrasie behandeling. 

Prijs:
Per keer  €25,00
Kuur (6x) €125,00

In combinatie met de L300 Lymfobiony of Microdermabrasie:
Per keer €20,00« Terug naar het overzicht

FysieQ voorheen Silhouette Health & Beauty

Het Zwanevlot 323
7206 CS ZUTPHEN

Tel: 0575-544680
routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00 uur
Dinsdag 08.00 - 20.00 uur
Woensdag 08.00 - 21.00 uur
Donderdag 08.00 - 20.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur

Wij zijn aangesloten bij: