silhouette
 • Home
 • /
 • Pedicure Warnsveld

Pedicure Warnsveld

Pedicure WarnsveldPedicure Warnsveld Silhouette

Begin jaren negentig opende Silhouette in Zutphen een professionele schoonheidsinstituut en introduceerde aanvullend als één van de eersten in de wijde omtrek de slenderbanken. In 20 jaar tijd is Silhouette uitgegroeid tot een uniek Health & Beauty Instituut met specialistische schoonheidsbehandelingen, fitnesscentrum voor vrouwen en succesvolle afslankprogramma's.

Silhouette biedt daarnaast een totaalpakket met aanvullende mogelijkheden. En dat is precies waarmee wij ons onderscheiden van elke andere schoonheidssalon, sportschool of afslankinstituut. Binnen onze pedicure nabij Warnsveld helpen we u graag met uitstekende voetverzorging. Wij zijn aangesloten bij ProVoet. Dit is een landelijke beroepsorganisatie van pedicures, zodat u er van verzekerd bent dat Silhouette beschikt over een door de branche goedgekeurd diploma.   

Pedicure Warnsveld met een optimaal resultaat

Door onze jarenlange ervaring op onder andere het gebied van gezichts- en lichaamsbehandelingen, bent u ervan verzekerd dat wij op basis van uw wensen een passende pedicure kunnen aanbieden. Verder verkrijgt u bij Silhouette ten alle tijde duidelijke en eerlijke informatie en de persoonlijke aandacht die u verdient. In onze ogen is dit namelijk onmisbaar om samen met u toe te werken naar een optimaal resultaat! Naast een pedicure dichtbij Warnsveld kunt u bij ons terecht voor:   

 • Acné behandelingen
 • Anti-age behandelingen
 • Microdermabrasie (cosmetische peeling)
 • Massages
 • Afslanken
 • Harsen & Ontharen
 • Manicure
 • Make-up (permanent)

Een afspraak maken bij pedicure Warnsveld

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure of een andere behandeling bij Silhouette Zutphen? Dat kan! Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via: 0575 - 544680. Dit nummer kan uiteraard ook gebruikt worden wanneer u op zoek bent naar meer informatie. We zien u graag in onze pedicure nabij Warnsveld!   

Maak een afspraak

Silhouette werkt uitsluitend op afspraak. Voor alle behandelingen dient u vooraf een afspraak te maken. Indien u op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, dient u dit zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, behouden we ons het recht voor deze behandeling in rekening te brengen. Wanneer u bij ons een sportlidmaatschap hebt, dan hoeft u hiervoor niet te reserveren.


FysieQ voorheen Silhouette Health & Beauty

Het Zwanevlot 323
7206 CS ZUTPHEN

Tel: 0575-544680
routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00 uur
Dinsdag 08.00 - 20.00 uur
Woensdag 08.00 - 21.00 uur
Donderdag 08.00 - 20.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur

Wij zijn aangesloten bij: