silhouette
  • Home
  • /
  • Health & Beauty

Health & Beauty

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

De huidbehandelingen van Silhouette onderscheiden zich doordat iedere behandeling wordt afgestemd op uw huidtype en huidconditie. Er wordt gebruik gemaakt van professionele, geavanceerde producten en apparatuur die de effecten van uw behandeling aanzienlijk vergroten.

Lees meer

Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Een platte buik, slanke benen en strakke billen? Silhouette biedt verschillende behandelingen om de lichaamsverhoudingen plaatselijk en effectief te verbeteren. 

Lees meer

Harsen/Ontharen

Harsen/Ontharen

Scheren, epileren en crème’s zijn tijdrovend, huidirriterend en soms pijnlijk. Bij scheren worden de haren vlak afgesneden en komen de haren voelbaar terug als harde stoppeltjes. Bovendien raakt de huid vaak geïrriteerd. Bij de professionele harsen die Silhouette toepast, treden deze nadelen vrijwel nooit op. 

Lees meer

Handverzorging

Handverzorging

Je handen gebruik je de hele dag door voor van alles en nog wat. Ze worden blootgesteld aan allerlei producten en chemicaliën. Vandaar ook dat je je handen extra goed dient te verzorgen om ze mooi en aantrekkelijk te houden…

Lees meer

Pedicure

Pedicure

De dagelijkse zorg voor ons uiterlijk vinden we de normaalste zaak van de wereld. Voeten worden bij deze dagelijkse zorg nog wel eens overgeslagen. Een bezoek aan een pedicure kan al voldoende zijn om comfortabeler te kunnen (blijven) lopen. Silhouette is aangesloten bij Provoet, de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure.

Lees meer

Make-up

Make-up

Wilt u er stralend uitzien voor een feestje of als u uitgaat? Met een make-up van Silhouette ziet u er altijd prachtig uit. Met de juiste make-up kunt u uw persoonlijkheid subtiel ondersteunen of juist laten opvallen, al naar gelang uw stemming, wensen en de gelegenheid. 

Lees meer

FysieQ voorheen Silhouette Health & Beauty

Het Zwanevlot 323
7206 CS ZUTPHEN

Tel: 0575-544680
routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00 uur
Dinsdag 08.00 - 20.00 uur
Woensdag 08.00 - 21.00 uur
Donderdag 08.00 - 20.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur

Wij zijn aangesloten bij: