silhouette
  • Home
  • /
  • Figuurcorrectie

Figuurcorrectie

Starvac Dermotherapie

Starvac Dermotherapie

Wilt u af van storende cellulite op uw benen en billen? Silhouette behandelt cellulite met de Starvac SP®, een mechanische bindweefselmassage met vacuüm, ook wel dermotherapie® genaamd. Het betreft een wetenschappelijk bewezen behandelmethode van de huid en het bindweefsel, waarbij u geen operatie hoeft te ondergaan.

Lees meer

EMS training Bodyformer

EMS training Bodyformer

Met de EMS Bodyformer, vergelijkbaar met Bodytec,  kunt u afslanken en verstevigen op die plekken aan uw lichaam waar u dat wilt, zonder zware trainingen. Deze behandeling is erg geschikt om vetophopingen op heupen en dijen te laten verminderen of een slankere buik te krijgen. 

Lees meer

Cryolipolyse - Het nieuwste op het gebied van figuurcorrectie

Cryolipolyse - Het nieuwste op het gebied van figuurcorrectie

Ben je eindelijk op je streefgewicht, maar blijven er toch nog plaatsen over waar hardnekkige vetophopingen zijn achtergebleven? Met Silhouette’s nieuwste bevriezing methode is het mogelijk om overtollig vet aan te pakken zónder operaties...

Lees meer

SilproXs Proteïnedieet

SilproXs Proteïnedieet

Wilt u blijvend, verantwoord, gemakkelijk en snel gewicht verliezen? Silhouette biedt u een zeer uitgebreid beauty-care pakket dat aansluit op ieders persoonlijke wens. Een beproefd afslankprogramma met het SilproXs proteïnedieet en afslankapparatuur. 

Lees meer

LipoLizz

LipoLizz

Centimeters verliezen op plekken die u wenst? Met de LipoLizz kunnen we specifieke plaatsen van het lichaam behandelen waar behoefte bestaat aan vetreductie en bodycontouring. 

Lees meer

SilproXs Succesverhalen

SilproXs Succesverhalen

Silhouette boekt veel succes met het SilproXs proteïnedieet. Of men nu enkele kilo's of meedere wilt kwijtraken, het werkt. Ook voor u! Lees hier een aantal van onze succesverhalen... 

Lees meer

Pressotherapie

Pressotherapie

Een intensieve massage (lymfedrainage) die wordt ingezet tegen de bestrijding van cellulite, het vasthouden van vocht/oedeem, tegen vermoeide benen, maar ook voor de stimulering van de doorbloeding. 

Lees meer

Body Analyzer

Body Analyzer

Wilt u graag weten hoe gezond uw lijf is? Maak dan een afspraak voor een gratis bodyanalyse! De Body Analyzer geeft binnen enkele seconden een duidelijk overzicht van uw lichaamssamenstelling. 

Lees meer

FysieQ voorheen Silhouette Health & Beauty

Het Zwanevlot 323
7206 CS ZUTPHEN

Tel: 0575-544680
routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00 uur
Dinsdag 08.00 - 20.00 uur
Woensdag 08.00 - 21.00 uur
Donderdag 08.00 - 20.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur

Wij zijn aangesloten bij: