silhouette

Duurzaam ontharen

Ongewenste haargroei verwijderen met de E-light + RF!

Het is niet eenvoudig om ongewenst en overtollig haar te verwijderen. Conventionele haarverwijderingsmethodes zoals epileren, chemische crèmes en scheren zijn tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Harsen en elektrisch ontharen zijn pijnlijk en kunnen bovendien ook tot andere ongemakken leiden zoals ingegroeide haartjes. Er is echter een alternatief… de E-Light!

Hoe werkt het?

In het merg van de haar bevindt zich van nature het pigment melanine. Wanneer de behandelkop van de E-light een lichtbundel uitzendt, wordt dit licht geabsorbeerd door de melanine. Deze absorptie van het licht veroorzaakt een warmteontwikkeling die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70⁰C bedraagt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.

Wat doet de RF functie: RF staat voor Radio Frequency (radiogolven). Deze E-light met RF kan daardoor meer dan de IPL alleen. Door het gebruik van RF, die diep in de huid kan doordringen en daarbij zowel de huid als het haarzakje opwarmt, in combinatie met de lichtflits van het E-light systeem, kunnen nu ook de blonde en grijze haren effectief bestreden worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zullen er gemiddeld 8 à 10 behandelingen nodig zijn. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei. Er bevindt zich altijd ongeveer 30% van het lichaamshaar in een groeifase. De rest van het haar bevindt zich in het ruststadium en kan geen licht absorberen. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.

Onze E-LIGHT + RF is nagenoeg pijnloos en beschadigt de huid niet.

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam behandeld worden (bijv. kin, wangen, bovenlip, oksels, bikinilijn,
borst, benen en rug (mannen). Geschikt voor elk haartype, ook donsharen. Wilt u ook blijvend gladde benen, oksels of bikinilijn?
Bel ons voor een consult. Op basis van uw persoonlijke wensen kunnen wij een betere indicatie geven van het aantal
behandelingen en de prijs (0575 544680). Omdat niemand u de garantie kan geven of de haren definitief weg blijven
spreekt men niet van definitief ontharen, maar van duurzaam ontharen. Wel is het zo, dat wanneer de haarzakjes
eenmaal vernietigd zijn, er geen haar meer uit kan groeien.« Terug naar het overzicht

Silhouette Health & Beauty

Het Zwanevlot 323
7206 CS ZUTPHEN

Tel: 0575-544680
routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 08.45 - 20.00 uur
Dinsdag 08.45 - 20.00 uur
Woensdag 08.45 - 20.00 uur
Donderdag 08.45 - 20.00 uur
Vrijdag 08.45 - 16.00 uur
Zaterdag 09.00 - 12.00 uur

Wij zijn aangesloten bij: